N Netkul Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Kulaklıktan ses geliyor, ışıkları yanıyor, mikrofonu çalışıyor fakat Driver'i durduk yere "kulaklık USB bağlantısını takın!" uyarısı vermeye başladı. 7.1'i aktif hale getiremiyorum. Eski Driver'ini yükledim yine aynı hatayı veriyor. Dosya Ekleri IMG-20230721-WA0030.jpg 62 KB · Görüntüleme: 249 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2023
Kulaklıktan ses geliyor, ışıkları yanıyor, mikrofonu çalışıyor fakat Driver'i durduk yere "kulaklık USB bağlantısını takın!" uyarısı vermeye başladı. 7.1'i aktif hale getiremiyorum. Eski Driver'ini yükledim yine aynı hatayı veriyor.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Temmuz 2023 #2 Aygün yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi dene bazen bende de oluyor böyle çözüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS N Netkul Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 PALOT ELAMDAR dedi: Aygün yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi dene bazen bende de oluyor böyle çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denemiştim ama maalesef bir etkisi olmadı. Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR dedi: Aygün yöneticisinden kaldırıp tekrar yüklemeyi dene bazen bende de oluyor böyle çözüyorum. Genişletmek için tıkla... Onu da denemiştim ama maalesef bir etkisi olmadı.
I isimxxdevrhynn Yoctopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 Netkul dedi: Onu da denemiştim ama maalesef bir etkisi olmadı. Genişletmek için tıkla... Reis oldu mu ya? Aynısı bende de var, bulduysan çözüm yazsana. Artı 0 Eksi
Netkul dedi: Onu da denemiştim ama maalesef bir etkisi olmadı. Genişletmek için tıkla... Reis oldu mu ya? Aynısı bende de var, bulduysan çözüm yazsana.
KS KS N Netkul Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #5 isimxxdevrhynn dedi: Reis oldu mu ya? Aynısı bende de var, bulduysan çözüm yazsana. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
isimxxdevrhynn dedi: Reis oldu mu ya? Aynısı bende de var, bulduysan çözüm yazsana. Genişletmek için tıkla... Maalesef.
T The Jokerr Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #6 Netkul dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü, çözdüysen nasıl çözdün? Artı 0 Eksi