Apoptoziss Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 Gamepower Gasket Pro X kullanıcıları, genelde klavye ekranına GIF yükleyememiş. Fakat ben o işi kolaylıkla hallettim ama bir türlü "@" simgesini bulamadım ve bir tuşa atayamadım. Yapabilenler yol gösterirse çok makbule geçer... Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
Gamepower Gasket Pro X kullanıcıları, genelde klavye ekranına GIF yükleyememiş. Fakat ben o işi kolaylıkla hallettim ama bir türlü "@" simgesini bulamadım ve bir tuşa atayamadım. Yapabilenler yol gösterirse çok makbule geçer...
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 26 Nisan 2025 #2 AltGR+Q işe yaramıyor mu?
Pentium D Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 4.836 Makaleler 1 Çözümler 37 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500f / Deep Cool AK400 / MSI B650 Tomahawk WIFI / Corsair Vengeance EXPO 6000mt/s CL36 32 GB/ EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / HighPower Performance FS HP1 850W GOLD / CoolerMaster HAF 912 / Kioxia Exceria G2 1 TB / Dell G2724D 1440p 165 Hz 2014 Opel Corsa D 1.4 Auto Cinsiyet Erkek Meslek Tiçır 26 Nisan 2025 #3 Klavye us layout(İngilizce) ise Shift + 2 olması lazım.
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.509 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #4 Ctrl+Alt+Q çalışır eğer Windows dili Türkçe ise.
Apoptoziss Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #5 Normalde dediğin gibi olmalı ama ne yazıkki işe yaramıyor. Pentium D dedi: Klavye us layout(İngilizce) ise Shift + 2 olması lazım Genişletmek için tıkla... TR klavye... afkybnds dedi: Ctrl+Alt+Q çalışır eğer Windows dili Türkçe ise. Genişletmek için tıkla... Ne yazıkki bu da işe yaramadı. Özelleştirme ayarlarına, tuş atama fonksiyornlarını denedim ama olmuyor.... Yürüyen HLTV dedi: AltGR+Q işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Standart dışı bir klavye. Olmuyor.
Normalde dediğin gibi olmalı ama ne yazıkki işe yaramıyor. Pentium D dedi: Klavye us layout(İngilizce) ise Shift + 2 olması lazım Genişletmek için tıkla... TR klavye... afkybnds dedi: Ctrl+Alt+Q çalışır eğer Windows dili Türkçe ise. Genişletmek için tıkla... Ne yazıkki bu da işe yaramadı. Özelleştirme ayarlarına, tuş atama fonksiyornlarını denedim ama olmuyor.... Yürüyen HLTV dedi: AltGR+Q işe yaramıyor mu? Genişletmek için tıkla... Standart dışı bir klavye. Olmuyor.