Başlıkta geçen PSU nasıldır? Diğer parçalar RTX 4060 ve Ryzen 5-5600. 1 yıl bile olsa idare etmeyecek bir PSU mu?
Hocam Gamepower, Rampage almayın almayın aynı fiyatlarda Highpower marka alınabilir, anca benim önerim Corsair CX750 olur, N11 de 2825 TL, yeni hesap açarsan 150TL kuponda alırsın uyguna gelir, kafanda rahat olur Corsair ileBaşlıkta geçen PSU nasıldır? Diğer parçalar RTX 4060 ve Ryzen 5-5600. 1 yıl bile olsa idare etmeyecek bir PSU mu?
Hocam Gamepower'ın hiçbir ürününü tercih etmeyin bull T10 180 Hz IPS monitörünü kullanıyorum ghosting abartılı ışık sızması ve de YouTube'da sürekli monitörün açılıp kapanması ekranın gidip gelmesi gibi bir sorun var bu sorunları 20 gün boyunca kasamı göndermeyen Vatan Bilgisayar yüzündende saptayamayıp iade edemedim.
Hocam Gamepower, Rampage almayın almayın aynı fiyatlarda High Power marka alınabilir, anca benim önerim Corsair CX750 olur, N11 de 2825 TL, yeni hesap açarsan 150TL kuponda alırsın uyguna gelir, kafanda rahat olur Corsair ile.
Dediğinize katılıyorum, sadece bütçe yok ise Gamepower dan daha iyi olur demek istedim, ve belirttiğim gibi önerim halihazırda fiyatıda uygunken Corsair den yanaHocam High Power'da güvenli değil PSU önemsenmeyen bir parça olsa da bilgisayarda ekran kartı ve işlemciden bile daha önemlidir bir gün o harcamadığın 1000 lira gelir sistemini patlatır dizlerini döversin.
Sistemi ben almadım o yüzden yakın tarihte değişiklik yapmam mümkün durmuyor. Çalışırken fişini çekmesem, sıvı ile temas etmesine neden olmasam vb. yine de bir sıkıntı olur mu sizce?
Şu anda sarı sitede piyasanın 300-500 TL altında 0 nzxt bulmakta mümkünÖnerim PSU gelince ucuz bir fiyata sarı sitede satıp üzerine bir miktar parayla MSI Corsair FSP gibi markalara yönelmeniz.
Önerim PSU gelince ucuz bir fiyata sarı sitede satıp üzerine bir miktar parayla MSI Corsair FSP gibi markalara yönelmeniz.
Sistem elimde, ama ben almadım ve tam olarak benim olmayacak aslında. Ben kullanacağım fakat parçaları değiştirebilir miyim bilmiyorum. Konuyu açmamın sebebiyse eğer aşırı riskli bir PSU ise kasayi kullanmak yerine laptoptan devam etmek bir süre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.