Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci + Editör
- RAM
- 8GB Crucial 2666MHz
- Ekran kartı
- 1650 (Samsung GDDR5)
- Anakart
- Excalibur G770
- İşlemci
- 9300H
Hangi termal macun daha iyi ve uzun ömürlü?
Gamepower GP-T13 (13.5W)
Cooler Master High performance HTK 002 (8W)
Emin olamadım. İkisini karıştırdım, şu an öyle kullanıyorum. Gamepower bitti, şu an karışık olarakmı devam edeyim yoksa sadece Cooler Master mi?
Gamepower GP-T13 (13.5W)
Emin olamadım. İkisini karıştırdım, şu an öyle kullanıyorum. Gamepower bitti, şu an karışık olarakmı devam edeyim yoksa sadece Cooler Master mi?
İlk sürdüğümde hava baya soğuktu boşta 33 dü şuanda 44 boşta hava normal 20 derece falan 23 civarı normalmi macundan kaynaklımı?Hangi termal macun daha iyi ve uzun ömürlü?
Gamepower GP-T13 (13.5W)
Arkadaşlar az önce açtım işlemci ve ekran kartının üzerinde sürdüğüm tüm macun kenarlara gitmiş üstünde macun yoktu ve bol sürmeme rahmen + olarak sürerken macun sakız gibi kaliteliydi açıp elimi cpu gpu ya sürdüm macun su gibi olmuş bildiğimiz su terlemiş gibi...Hangi termal macun daha iyi ve uzun ömürlü?
Gamepower GP-T13 (13.5W)
İlk sürdüğümde hava baya soğuktu boşta 33 dü şuanda 44 boşta hava normal 20 derece falan 23 civarı normalmi macundan kaynaklımı?
Son düzenleme: