D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Şubat 2021 #11 Bu yüzden GamePower önermiyoruz, iade edebiliyorsanız etmenizi öneririm.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 25 Şubat 2021 #12 Qincell dedi: Çok saçma ama gerçek! Genişletmek için tıkla... Maalesef gerçek hocam SS aldığındada çıkıyorsa bunun monitörle alakası olamayabilir mi acaba? FurkannC dedi: Çünkü monitöründe fiziksel bir sorun var. Biz göremiyoruz, sadece sen görüyorsun. Monitörünü garantiye gönder ve değişim iste. Genişletmek için tıkla... Bizde görebiliyoruz iyi bakarsan.
Qincell dedi: Çok saçma ama gerçek! Genişletmek için tıkla... Maalesef gerçek hocam SS aldığındada çıkıyorsa bunun monitörle alakası olamayabilir mi acaba? FurkannC dedi: Çünkü monitöründe fiziksel bir sorun var. Biz göremiyoruz, sadece sen görüyorsun. Monitörünü garantiye gönder ve değişim iste. Genişletmek için tıkla... Bizde görebiliyoruz iyi bakarsan.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Şubat 2021 #13 Kuzeyyyyyys dedi: Bizde görebiliyoruz iyi bakarsan. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede olduğunu söyleyebilir misin? Mobildeyim ve tam olarak inceleyemiyorum.
Kuzeyyyyyys dedi: Bizde görebiliyoruz iyi bakarsan. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede olduğunu söyleyebilir misin? Mobildeyim ve tam olarak inceleyemiyorum.
N none123 Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 771 Çözümler 13 25 Şubat 2021 #14 Monitöründe sorun olmaz ss alınca çıkıyorsa. Bir uygulama ikonu takılı kalabilir, BIOS'ta görünüyor mu bakabilirsin. BIOS'ta yoksa uygulamalarını sırası ile kapatmayı dene.
Monitöründe sorun olmaz ss alınca çıkıyorsa. Bir uygulama ikonu takılı kalabilir, BIOS'ta görünüyor mu bakabilirsin. BIOS'ta yoksa uygulamalarını sırası ile kapatmayı dene.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Şubat 2021 #16 UMURALP dedi: Eki Görüntüle 895599 Genişletmek için tıkla... Bu sadece tarayıcıdayken mi var, yoksa masaüstünde veya başka bir penceredeyken de var mı?
UMURALP dedi: Eki Görüntüle 895599 Genişletmek için tıkla... Bu sadece tarayıcıdayken mi var, yoksa masaüstünde veya başka bir penceredeyken de var mı?
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 25 Şubat 2021 #17 FurkannC dedi: Tam olarak nerede olduğunu söyleyebilir misin? Mobildeyim ve tam olarak inceleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam orada gözüküyor zaten bir oyunun ya da programın ikonuna benziyor öyle bir ölü piksel yok.
FurkannC dedi: Tam olarak nerede olduğunu söyleyebilir misin? Mobildeyim ve tam olarak inceleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam orada gözüküyor zaten bir oyunun ya da programın ikonuna benziyor öyle bir ölü piksel yok.
UMURALP Hectopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #18 FurkannC dedi: Bu sadece tarayıcıdayken mi var, yoksa masaüstünde veya başka bir penceredeyken de var mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde falan da var.
FurkannC dedi: Bu sadece tarayıcıdayken mi var, yoksa masaüstünde veya başka bir penceredeyken de var mı? Genişletmek için tıkla... Masaüstünde falan da var.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 25 Şubat 2021 #19 UMURALP dedi: Masaüstünde falan da var. Genişletmek için tıkla... En basit çözümü deneyin, bilgisayarınızı yeniden başlatın.
UMURALP dedi: Masaüstünde falan da var. Genişletmek için tıkla... En basit çözümü deneyin, bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Emreex0 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 797 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #20 Bilgisayarı yeniden başlatın sonra buradan test yapın. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Son düzenleme: 25 Şubat 2021
Bilgisayarı yeniden başlatın sonra buradan test yapın. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com