Gamepower GPR24C144 mi? BenQ Xl2411 mi?

Hangisi ?

• Gamepower GPR24C144

Oy: 8 50,0%
  • BenQ Xl2411

Oy: 8 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    16

GamingUS

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar öncelikle Merhaba Ben Gününün yarım saatini oyun ile geçiriyorum. Bazen film falan vs izliyorum. Benim monitör beni artık tatmin etmiyor ve çok küçük.

Ben bu 2 monitör arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alirdiniz ?

Şimdi neden ikisinin arasında kaldığımı söyleyeyim Bu Gamepower VA panel ve Curved olması beni tatmin etti.
Profesyonel oyuncular hep BenQ kullanırlar. Fakat BenQ TN panel ve Düz panel. Şimdi bu oyuncular neden BenQ kullanıyor? Siz olsanız hangisini alirdiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam BenQ alırdım, neden çünkü daha iyi satış sonrası destek sağlayabileceklerini düşünüyorum. GCN beni öldürecek ama ben Gamepower'a şu konuda güvenemiyorum.
Gameekstra dan alacağım monitörleri yani bir monitöre sonradan en olabilir ?
Bu profesyonel oyuncular neden hep BenQ kullanıyor ? Ne avantajı var ?

Bir avantajı yok genelde BenQ e-spor alanında monitör, mouse ve mousepad gibi ürünleriyle aktif bir şekilde var olan bir firma ve e-spor takımlarına sponsor olduğu için genelde kullanılıyor.
pop Sadece bu yüzdense BenQ almamım bir anlamı yok ki Ben oyunculara özelik tanıdığını için almayı düşünüyordum özellik falan yokmuş :)
Peki oylamadakiler neden BenQ seçti Nedenini söylerlerse sevinirim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı