Gamepower Gpr24c144 nasıldır?

Bu paraya daha kaliteli markalar alınabilir. Bu markaya bu kadar para vermek doğru değil.

Ama ürün puanı 100
Almayın hocam. Bu paraya adam gibi garanti desteği olmayan, merdiven altı üretim yapan firmalardan ürün alınmaz. İlk başta beğenseniz bile bir sorun oluştuğunda türlü zorluklar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Geçenlerde yakın bir dostuma @JackKipper hocamında önerdikleri gibi merdiven altı yerlerde üretilip, marka basılan bu dandik firmadan monitör almamasını söyledim.
O beni dinlemedi gitti aldı ve çok memnun olduğunu söyledi. İleride bir sorununun büyük ihtimalle olabileceğini söyledim. Ama pek sallamadı. SAMSUNG panel kullanılıyor dedi. Ama şu anlık bir sorun yaşamamış 2 ay falan oldu.
Gamepower GPR24C144 vs ViewSonic VX2458-C - Technopat Sosyal Forumda bir arkadaş da alma dedikleri halde almış, memnun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun yerine bunu alın:
Evet hocamın önerdiği yerinde bir öneri.
Bu modelin GP’den farkı kontrastı gibi bazı özellikleri bi tık üstün. Yerinizde olsam bunu seçerdim hatta biraz daha arttırır SAMSUNG’un Curved 144 Hz monitörünü alırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı