Gamepower GPR24C1MS144 siyah çizgi sorunu

Monitoru cumartesi günü aldim. Ekran kartım NVIDIA GT 710, eski bir ekran kartı, VGA ve HDMI girişli. HDMI girişiyle monitoru bagladım. Sekmeyi oynatıp büyütünce alt tarafta siyah cizgi oluyor milisaniyelik, hemen geçiyor. Yeni bilgisayar alacağım. DisplayPort'a geçince sorun düzelir mi? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

HDMI'ı anakarta bağlayıp anakarttan görüntü almayı dener misin eğer siyah çizgi olmazsa ekran karttan kaynaklı bir sorun.

maalesef oyun konsolum yok bir de monitorun altinda mavi ışık var güc acıp kapama tuşunun orda ekranin orta alt logo kısmının ordada mavi az bir ışık ekrana yansıyor bulutlanma olabilr mi

anakarta baglayinca no singal dedi görüntü alamadim siyah ekrandi
İşlemciniz nedir? Sonunda F olan bir Intel işlemciyse görüntü alamamanız normaldir.
Bir dakika bir dakika unuttum. Benim eski bilgisayarımda ekran kartını çıkartmadan anakarttan görüntü alamıyordum. Sen de dene. Ekran kartını çıkarıp anakarta bağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…