Gamepower GPR24C1MS144 vs Acer KG241QPBLLp

N11'deki daha iyi ama monitörün adını yazıp ne tür sorunları var bir bak derim.
Çünkü Gamepower markası yeni yükselişte.

Gamepower markalı hiç bir şey almayın. Çin'de merdiven altı üretiliyor. Kaliteli değiller. Bilinen markalara yönelin.

N11'deki daha iyi ama monitörün adını yazıp ne tür sorunları var bir bak derim.
Çünkü Gamepower markası yeni yükselişte.
Gamepower markalı hiç bir şey almayın. Çin'de merdiven altı üretiliyor. Kaliteli değiller. Bilinen markalara yönelin.
Sizce bu nasıl? VIEWSONIC VX2458-MHD 24 LCD, 1920x1080, AMD Free Sync 1ms 144Hz, DisplayPort, 2xHDMI LCD ekran - inventus
Bir de Gamepower hariç diğerlerinde DP kablosu yok. Bir de Gamepower Samsung VA panel.

Gamepower markalı hiçbir şey almayın. Çin'de merdiven altı üretiliyor. Kaliteli değiller. Bilinen markalara yönelin.

Gamepower markasının 1 tane merdiven altı üretim yapan yerini söyler misiniz acaba. Ben klavyesi ve monitörünü kullanıyorum maşallahı var, sırf laf atmak için yorum yazmayın.

Gamepower markasının 1 tane merdiven altı üretim yapan yerini söyler misiniz acaba. Ben klavyesi ve monitörünü kullanıyorum maşallahı var, sırf laf atmak için yorum yazmayın.
Söyleyemem. Söylersem zaten kendimi yalanlamış olurum. Daha nerede üretim yaptıkları belli değil. Ne olduğu belli olmayan ürünlere etiket basıp satıyorlar. Forumda biraz araştırın, bakın kaç tane sorunlu ürün var. Sizinki sorunsuz diye marka iyi mi oluyor? Tabii ki başka markalarda da sorun var ama belki yüzde birin altında bir oranı var sorunlu ürünlerin. Gamepower, Rampage gibi markalarda bu oranlar çok daha yukarlarda.

Ben başka bir şey söylemiyorum ama eğer alırsanız ve bir sorun çıkarırsa keşke almasaydım demeyin.

Gamepower'den hiçbir sorun yaşayan arkadaşımı görmedim ama Rampage'den sorun yaşayan dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…