GamePower GPR27C1MS144 nasıldır?

Bütçe
1900

Bu modelin alınmayacağı anlama gelir. Senin gibiler forumu kirletiyor. Araştırmadan yazmayın.

dostum neyini araştırayım daha ürünün? Kendim kullanıyorum diyorum kendim!
Anca ezbere konuşuyor sizin gibiler de zaten.

3 Yıl sonra yazarsın artık foruma. Senin gibilerin olduğu bir listem var. Göz ardı edilenler listesine hoş geldiniz.

3 Yıl sonra yazarsın artık foruma. Senin gibilerin olduğu bir listem var. Göz ardı edilenler listesine hoş geldiniz.
Çok üzüldüm yaa ne yapacağım şimdi ben senin gözünde göz ardı edildiysem
3 yıl sonra bir zahmet bozulma ihtimali olsun monitöründe. Ne zannediyorsun sen bunu? Buz dolabımı??
@Hamza Ensar Sağlam verecek, kanıtlayacak bir cevap bulamayınca kapatırsın tabi konuyu
Seni gidi ezberci seni.

@Nicksiz42 Hocam emin olun sağlam modele sağlam derim ama GamePower monitörler iyi değil. Forumda "400 liraya kulaklık önerisi" gibi konulara bolca Drop Plus önerdim çünkü iyiydi ama bu değil işte.

Bu arada ASUS monitör kullanıyorum, DP kablosu verdi ASUS'un 102000 tane monitörü var, hepsine DP yetişmiyordur herhalde. Gamepower'ın toplasan 5 monitörü var, kalitesiz DP kablosunu veriyorlardır zaten.

@Nicksiz42 Hocam emin olun sağlam modele sağlam derim ama GamePower monitörler iyi değil. Forumda "400 liraya kulaklık önerisi" gibi konulara bolca Drop Plus önerdim çünkü iyiydi ama bu değil işte.
Şu ana kadar Sosyal'da okuduğum en mantıklı ve açıklayıcı yorum olabilir.

Bunu öneririm. MSI olması dışında pek bir özelliği yok o ürünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…