GamePower GPR27C1MS144 nasıldır?

Bütçe
3.500

Bence bu daha iyi.

Bunada bakabilirsin. 165Hz ve IPS panel. Hem fiyatı uygun hem de markası sağlam.

Gamepower ve james donkey çöpünden hiçbir şey alınmamalı. Rampagenin bazı (istisna olabilecek ürünleri) güzel. Ama bence rampage de tercih edilmemeli.

Gamepower ve James Donkey çöpünden hiçbir şey alınmamalı. Rampage'nin bazı (istisna olabilecek ürünleri) güzel. Ama bence Rampage de tercih edilmemeli.

Hocam peki yukarıdaki arkadaşın önerdiği ilk monitör nasıl alınır mı? Hem 165Hz hem 1920x1080 çözünürlük bilemedim öneriniz nedir sizinde.

Hocam peki yukarıdaki arkadaşın önerdiği ilk monitör nasıl alınır mı? Hem 165Hz hem 1920x1080 çözünürlük bilemedim öneriniz nedir sizinde.

Acer güzel marka alınır, 165Hz 1ms IPS panel gayet güzel.
Panellerin kaitesini sıralayacak olursam,
Tn<va<ips<ah-ips<oled. IPS VA'dan çok daha iyi.

Acer güzel marka alınır, 165Hz 1ms IPS panel gayet güzel.
Panellerin kaitesini sıralayacak olursam,
Tn<va<ips<ah-ips<oled. IPS VA'dan çok daha iyi.

Hocam bu saydığınız sıralama nedir tam olarak IPS olunca ne oluyor VA olunca ne oluyor ve ben genellikle oyun oynayacağım arkadaşın önerdiğinden daha iyi önerebileceğiniz var mı? Arkadaşın önerdiğinin boyu biraz küçük gibi geldi 23.8 inç Gamepower dediğimiz ise 27 inç oyun için hangisi iyidir? Varsa önerebileceğiniz aynı fiyat bandında mutlu olurum.

Ben de arkadaşın önerdiği mönitörü öneririm, Acer markası olan. Bu sıralama görüntü kalitesi sıralaması. IPS renk kalitesi olarka daha iyidir. 2K çözünürlük almayacaksanız 1080p 27 inçde yetersiz kalıyor ben 23 inç 1080p kullanıyorum. 2K almayacaksanız 27inçden uzak durun.

Hocam bu monitörlerde 2K alamıyorum gercekten aşağıda ki monitöre göz atar mısınız?

2K ama TN panel, yani IPS'den daha kötü renk kalitesi olarak. Bunun dısında Acer 165Hz, bu 144Hz. Casper iyi değil bence. Acer bundan daha iyi. 1080p 24 inç alın geçin.

2K isteme sebebim sağlam bir sistem alacak olmam 4K oyunu bile açacak bir sistem ama 2K monitör yeterli yani gidip hayvan gibi sistemle 1080p oyun oynamak istemiyorum. Yok mu önerebileceğin bir şey? Bütçe 4k ya gelebilir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…