GamePower Horizon Gaming MESH Nasıldır?

• Konuyu başlatan Ged
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.846
Gamepower olmasına rağmen biraz pahalı geldi gözüme.

Gamepower PSU'ya güvenmek yerine

Stokta yok.

Arkadaşlar, kullanan varsa memnun musunuz? Soğutma performansı nasıl? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Aerocool'un ön tarafı Mesh kasaları var. Yanına da High Power 600W Eco Bronze ekleseniz yeterli gelecektir. GamePower'a sistem emanet etmeyin.

80+ sitesine baktım orijinal sertifikalı bomba olacağını sanmıyorum.
Orijinal sertifikası olsa bile o kasaya 860 lira verilmez.Öyle bir kasaya 860 lira verirken insan iyi bir PSU bekliyor o yüzden PSU'su şöyle böyle deniyor zaten. C4 muhabbeti de Everest'in PSU'ları yüzünden hep :)

Orijinal sertifikası olsa bile o kasaya 860 lira verilmez.Öyle bir kasaya 860 lira verirken insan iyi bir PSU bekliyor o yüzden PSU'su şöyle böyle deniyor zaten. C4 muhabbeti de Everest'in PSU'ları yüzünden hep :)
Elbette o fiyata Corsair SpecDelta alınır paşa paşa kullanılır. Gamepower fiyatı 500 civarında olsa düşünülebilir.

Arkadaşlar, kullanan varsa memnun musunuz? Soğutma performansı nasıl? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

İncehesap'tan 650W PSU'lu Gamepower mesh kasa aldım. Kullanıyorum. Çok kaliteli olmasa da şu anlık işimi görüyor, ama biraz ileride, 3 fanlı RTX 4000 serisine geçmeyi düşünüyorum ve bu kasa 3 fanlı ekran kartı için küçük kaldığı için büyük ihtimalle değiştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı