Gamepower Horizon vs. WarCry

solodolo

Picopat
Gamepower marka WarCry model kasa almayı düşünüyordum fakat gerek Technopat gerek diğer sitelerden araştırdığım üzere öncelikle ön kısmı mesh değil de cam olduğundan, kasa kalitesiz olduğundan tavsiye etmeyen arkadaşlarımız var. Hava sirkülasyonu önemli, bu kasaya sahip olanların 90 dereceyi gördüğünü duydum.
Alıntılıyorum:

Bu WarCry modelli kasa 6 fan ile geliyor. Resimde gösterilen üründe 9 tane fan var orası da bir garip tabii. 3 aşağıya, 3 kasanın ön sol kısmına, diğer 3 ise yukarıya konulmuş. Açıkçası kafam biraz karıştı. Alternatif bir model olarak Gamepower Horizon düşünüyorum. İki kasanın fotoğrafını da aşağıya bırakıyorum.
Horizon:

WarCry:

Hangisini tercih etmeliyim? (Bu arada Horizon modeli 4 fan ile geliyor, yukarıya takılan 2 fan ekstra, veya fanların yeri değiştirilebilir, 4 fan ile şu anlık idare ederim diye düşünüyorum.)

Bütçe 11.000₺ fakat bu bütçeye RTX 2070S 5600X'li düzgün bir sistem çıkmıyor.
Yanlış anlaşılmasın, ben zaten toplama yapacaktım fakat uygun fiyata hazır bir sistem denk geldiği için kasa tercihi benim elimde değil maalesef.

Hava akışları kötü olmasa da markanın adı çıktı görüşündeyim.
Ezberden alınmaz vs. demek istemiyorum.

Bütçe verin en iyisini önerelim.
Bütçe 11.000₺ fakat bu bütçeye RTX 2070S 5600X'li düzgün bir sistem çıkmıyor.
Bunun için ayrı bir konu açın.
Sistem toplama konusu başka, kasa karşılaştırma konusu başka.

Çöp Vs Çöp. Bütçeniz nedir?

Çöp Vs Çöp. Bütçeniz nedir?
11000₺
Konu linkini burada paylaşabilir miyim?

Uygun fiyatlı olduğuna bakmayın. Kötü kasa ve PSU ile elbette uygun fiyatlı olur. Önerim ayrı bir sistem toplama konusu açmanızdır.
Yazık günah 11.000 TL bütçeye çıktıktan sonra sisteminizi böyle parçalara emanet etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…