Arkadaşlar merhaba ben yeni mouse almayı düşünüyorum şu anlık aklımda Gamepower ıcarus var sizce alınır mı? Şu an Everest sgm X7 Pro kullanıyorum hızlı çevirince takılarak dönüyor artık eskimeye başladı. Gamepower alınır mı? Yoksa önerebileceğiniz mouse var mı?
En ucuz Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax Xotran RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 (PMW3360) Optik Gaming Mouse Ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı tuş basımı algılama...
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 (PMW3360) Optik Gaming Mouse Ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 12000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı tuş basımı algılama...