D Dark^^ Ziyaretçi 5 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Gamepower Iceberg 360 sıvı soğutma kiti neden normal kitlere göre kat kat daha ucuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2019
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Gamepower Iceberg 360 sıvı soğutma kiti neden normal kitlere göre kat kat daha ucuz?
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 5 Temmuz 2019 #2 Çünkü kalite kelimesi ile ters orantılı.
S Shadrous Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2019 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Gamepower Iceberg 360 sıvı soğutma kiti neden normal kitlere göre kat kat daha ucuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü Gamepower kaliteli bir marka değil. Kendim kullanmadım, ama birçok kullanıcısı şikayet ediyor.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Gamepower Iceberg 360 sıvı soğutma kiti neden normal kitlere göre kat kat daha ucuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü Gamepower kaliteli bir marka değil. Kendim kullanmadım, ama birçok kullanıcısı şikayet ediyor.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 5 Temmuz 2019 #4 Çünkü Çin'den dandik bir soğutucunun üstüne marka bastığından olabilir mi?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 5 Temmuz 2019 #5 Garanti kapsamında yaşanacak en ufak bir sorunda (bu tip fason ürünlerde sorunlar daha çok olur) serviste tüketici olarak göreceğin muamele sonrası sebebini az çok anlarsın.
Garanti kapsamında yaşanacak en ufak bir sorunda (bu tip fason ürünlerde sorunlar daha çok olur) serviste tüketici olarak göreceğin muamele sonrası sebebini az çok anlarsın.