KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar linkte verdigim monitör alınır mı? Valorant CS:GO gibi oyunlar icin alacağım. Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi? GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Arkadaşlar linkte verdigim monitör alınır mı? Valorant CS:GO gibi oyunlar icin alacağım. Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi? GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 8 Mayıs 2022 #2 Alınmaz Gamepower ve Rampage tarzı ürünlerden uzak durulması gerektiğini bas bas her konuya yazıyorum tam olarak maksimum bütçen nedir?
Alınmaz Gamepower ve Rampage tarzı ürünlerden uzak durulması gerektiğini bas bas her konuya yazıyorum tam olarak maksimum bütçen nedir?
KrisaF Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 492 Çözümler 1 12 Mayıs 2022 #3 XPLSG dedi: Alınmaz Gamepower ve Rampage tarzı ürünlerden uzak durulması gerektiğini bas bas her konuya yazıyorum tam olarak maksimum bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem 3,5 Max 4K.
XPLSG dedi: Alınmaz Gamepower ve Rampage tarzı ürünlerden uzak durulması gerektiğini bas bas her konuya yazıyorum tam olarak maksimum bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem 3,5 Max 4K.