Gılgamış Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 Gamepower Jin 7.1 modelini aldım. Elime ulaştı ve ayarlarını yapmak istedim. Hem ses kasan hem de müzik dinleyen birisiyim. Ayarları nasıl olmalı ve 7.1'i nasıl etkinleştireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Gamepower Jin 7.1 modelini aldım. Elime ulaştı ve ayarlarını yapmak istedim. Hem ses kasan hem de müzik dinleyen birisiyim. Ayarları nasıl olmalı ve 7.1'i nasıl etkinleştireceğim?
Mi6toska Femtopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 7.1 nasil etkinlestirdin yazar misin?
Gılgamış Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 Mi6toska dedi: 7.1 nasıl etkinlestirdin yazar misin? Genişletmek için tıkla... Dostum buldun mu bilmiyorum fakat, şöyle yapacaksın; sitesinden uygulamasını indireceksin, yazılımı açtıktan sonra zaten inceleyince fark edeceksin.
Mi6toska dedi: 7.1 nasıl etkinlestirdin yazar misin? Genişletmek için tıkla... Dostum buldun mu bilmiyorum fakat, şöyle yapacaksın; sitesinden uygulamasını indireceksin, yazılımı açtıktan sonra zaten inceleyince fark edeceksin.
Mi6toska Femtopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #4 Gılgamış dedi: Dostum buldun mu bilmiyorum fakat, şöyle yapacaksın; sitesinden uygulamasını indireceksin, yazılımı açtıktan sonra zaten inceleyince fark edeceksin. Genişletmek için tıkla... Baska birinden ayar buldum sağol yinede
Gılgamış dedi: Dostum buldun mu bilmiyorum fakat, şöyle yapacaksın; sitesinden uygulamasını indireceksin, yazılımı açtıktan sonra zaten inceleyince fark edeceksin. Genişletmek için tıkla... Baska birinden ayar buldum sağol yinede