celalistşengörist
Hectopat
GamePower Jin Rgb 7.1 Surround bu kulaklık alınır mı? 200 TL bütçem var. 7.1 ve RGB olarak bunu buldum. Başka öneriniz varsa önerileri bekliyorum.
Hocam 7.1 mi bu? Ses kalitesi de önemli RGB kadar.![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamepower'a pek güvenmezdim, bu modelin çok önerildiğini gördüm.
Bu bütçedeki hiçbir modelde kaliteli 7.1 yok, bu modelde yok diye biliyorum.Hocam 7.1 mi bu? Ses kalitesi de önemli RGB kadar.
Hocam peki bu bütçede en iyi sizin attığınız mıdır? Gaming dışında JBL vs baksam daha mı iyi olur?Bu bütçedeki hiçbir modelde kaliteli 7.1 yok, bu modelde yok diye biliyorum.
En iyilerden biri, JBL öneririm fakat oyun için iyi değil.Hocam peki bu bütçede en iyi sizin attığınız mıdır? Gaming dışında JBL vs baksam daha mı iyi olur?
Hocam peki 300e kadar bütçeyi çıkartabilirsem ne önerirsiniz?En iyilerden biri, JBL öneririm fakat oyun için iyi değil.
Hocam peki 300e kadar bütçeyi çıkartabilirsem ne önerirsiniz?
Hocam hem bütçeyi aşıyor hem de baş ağrısı yapıyormuş. Bu sorun benim için. Teşekkürler yine de.Bunu öneririm, ben G432 modelini kullanıyorum.![]()
Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G332 981-000757 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.