D DILSHOT Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 Syeux dedi: Alınmaz, ürünleri kısa ömürlü ve sorunlu oluyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda ürün iadesi yapılamaz mı? Müşteri hizmetleri müşteri memnuniyetini önemsemiyor mu? Mor Koşucu dedi: Çok kullanan var ama çevremde kullanan yok, iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler.
Syeux dedi: Alınmaz, ürünleri kısa ömürlü ve sorunlu oluyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda ürün iadesi yapılamaz mı? Müşteri hizmetleri müşteri memnuniyetini önemsemiyor mu? Mor Koşucu dedi: Çok kullanan var ama çevremde kullanan yok, iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi günler.
Atakanxxs Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #12 Bence alınmaz, daha iyileri var istersen onlara bakabilirsin.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 30 Mart 2021 #13 DILSHOT dedi: Böyle bir durumda ürün iadesi yapılamaz mı? Müşteri hizmetleri müşteri memnuniyetini önemsemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gamepower klavyem vardı tuşları tekliyordu garantiye gönderdim, elime yeniden gelmesi 19 gün sürdü. Veeee bilin bakalım ne oldu yeni klavyenin de tuşları tekliyordu. İade sürem dolduğu için vazgeçtim yeni klavye aldım.
DILSHOT dedi: Böyle bir durumda ürün iadesi yapılamaz mı? Müşteri hizmetleri müşteri memnuniyetini önemsemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gamepower klavyem vardı tuşları tekliyordu garantiye gönderdim, elime yeniden gelmesi 19 gün sürdü. Veeee bilin bakalım ne oldu yeni klavyenin de tuşları tekliyordu. İade sürem dolduğu için vazgeçtim yeni klavye aldım.
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 30 Mart 2021 #14 DILSHOT dedi: Hangi konuda? Genişletmek için tıkla... Ses ve mikrofon kalitesi sizi memnun etmeyebilir. Uzun süre sonra da performansında düşüklük olabilir.
DILSHOT dedi: Hangi konuda? Genişletmek için tıkla... Ses ve mikrofon kalitesi sizi memnun etmeyebilir. Uzun süre sonra da performansında düşüklük olabilir.