E EloxBr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #11 Mucize Kartal dedi: Para karşılığı tamir talep edin en az masraflı böyle olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan mı satıcıdan mı?
Mucize Kartal dedi: Para karşılığı tamir talep edin en az masraflı böyle olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıdan mı satıcıdan mı?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.768 Çözümler 27 4 Haziran 2024 #12 EloxBr dedi: Bilgisayarcıdan mı satıcıdan mı? Genişletmek için tıkla... Gamepower'den. Yani size gönderilen kitapçıktaki numaradan.
EloxBr dedi: Bilgisayarcıdan mı satıcıdan mı? Genişletmek için tıkla... Gamepower'den. Yani size gönderilen kitapçıktaki numaradan.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.839 Çözümler 125 Yer İzmir 4 Haziran 2024 #13 EloxBr dedi: Bilgisayarcıdan mı satıcıdan mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı yapar hocam. Çok zahmetli bir iş değil. Soyulan bölümden kablo kesilir ve tekrardan boarda lehimlenir.
EloxBr dedi: Bilgisayarcıdan mı satıcıdan mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı yapar hocam. Çok zahmetli bir iş değil. Soyulan bölümden kablo kesilir ve tekrardan boarda lehimlenir.
E EloxBr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #14 Mucize Kartal dedi: Gamepower'den. Yani size gönderilen kitapçıktaki numaradan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. A1peren dedi: Bilgisayarcı yapar hocam. Çok zahmetli bir iş değil. Soyulan bölümden kablo kesilir ve tekrardan boarda lehimlenir. Genişletmek için tıkla... Mucize kartal isimli arkadaş Gamepower'dan yardım istememi tavsiye etmişti siz bilgisayarcıdan yaptırmamı istediniz hangisi tercih etmeliyim?
Mucize Kartal dedi: Gamepower'den. Yani size gönderilen kitapçıktaki numaradan. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. A1peren dedi: Bilgisayarcı yapar hocam. Çok zahmetli bir iş değil. Soyulan bölümden kablo kesilir ve tekrardan boarda lehimlenir. Genişletmek için tıkla... Mucize kartal isimli arkadaş Gamepower'dan yardım istememi tavsiye etmişti siz bilgisayarcıdan yaptırmamı istediniz hangisi tercih etmeliyim?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.839 Çözümler 125 Yer İzmir 4 Haziran 2024 #15 EloxBr dedi: Anladım hocam, yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Mucize kartal isimli arkadaş Gamepower'dan yardım istememi tavsiye etmişti siz bilgisayarcıdan yaptırmamı istediniz hangisi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Garanti bittiyse göndermeye beklemeye hiç gerek yok. Bilgisayarcıya yaptırın.
EloxBr dedi: Anladım hocam, yardımınızdan dolayı teşekkür ederim. Mucize kartal isimli arkadaş Gamepower'dan yardım istememi tavsiye etmişti siz bilgisayarcıdan yaptırmamı istediniz hangisi tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Garanti bittiyse göndermeye beklemeye hiç gerek yok. Bilgisayarcıya yaptırın.
E EloxBr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #16 A1peren dedi: Garanti bittiyse göndermeye beklemeye hiç gerek yok. Bilgisayarcıya yaptırın. Genişletmek için tıkla... Yarın bir bilgisayarcıya gösteririm. Tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim. Son bir sorum var bilgisayarcıya mı götüreyim elektrikçiye mi, bir arkadaşım elektrikçi daha uyguna yapar dedi A1peren dedi: Garanti bittiyse göndermeye beklemeye hiç gerek yok. Bilgisayarcıya yaptırın. Genişletmek için tıkla...
A1peren dedi: Garanti bittiyse göndermeye beklemeye hiç gerek yok. Bilgisayarcıya yaptırın. Genişletmek için tıkla... Yarın bir bilgisayarcıya gösteririm. Tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim. Son bir sorum var bilgisayarcıya mı götüreyim elektrikçiye mi, bir arkadaşım elektrikçi daha uyguna yapar dedi A1peren dedi: Garanti bittiyse göndermeye beklemeye hiç gerek yok. Bilgisayarcıya yaptırın. Genişletmek için tıkla...
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.839 Çözümler 125 Yer İzmir 4 Haziran 2024 #17 EloxBr dedi: Yarın bir bilgisayarcıya gösteririm. Tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim. Son bir sorum var bilgisayarcıya mı götüreyim elektrikçiye mi, bir arkadaşım elektrikçi daha uyguna yapar dedi Genişletmek için tıkla... Elektrikçi de yapabilir.
EloxBr dedi: Yarın bir bilgisayarcıya gösteririm. Tavsiyenizden dolayı teşekkür ederim. Son bir sorum var bilgisayarcıya mı götüreyim elektrikçiye mi, bir arkadaşım elektrikçi daha uyguna yapar dedi Genişletmek için tıkla... Elektrikçi de yapabilir.
E EloxBr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #18 A1peren dedi: Elektrikçi de yapabilir. Genişletmek için tıkla... Peki hangisini tercih etmeliyim.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.839 Çözümler 125 Yer İzmir 4 Haziran 2024 #19 EloxBr dedi: Peki hangisini tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ucuz yaparsa hocam.
EloxBr dedi: Peki hangisini tercih etmeliyim. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ucuz yaparsa hocam.
E EloxBr Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #20 A1peren dedi: Hangisi daha ucuz yaparsa hocam. Genişletmek için tıkla... Gidip fiyat mı sorayım hocam.
A1peren dedi: Hangisi daha ucuz yaparsa hocam. Genişletmek için tıkla... Gidip fiyat mı sorayım hocam.