fairgamer Centipat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #21 EnderTR52 dedi: Kasarsınız hocam istediğiniz ses kasmak olsun. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
EnderTR52 dedi: Kasarsınız hocam istediğiniz ses kasmak olsun. Şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
aliak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 185 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 27 Mart 2021 #22 fairgamer dedi: Arkadaşlar, bu kulaklık indirimdeyken almak istiyorum. Sizce alınır mı? GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Ben aldım yaklaşık 4 5 gündür kulanıyorum deri yapısı falan olsun cok iyi geldi aşırı yüksek ayardı bir dip ses var ama aşırı yüksek te bir şey yapcaksan kulkakların pert olur ayarları ve tusları güzel ben 1 haftalık kulanımıma göre öneririm.
fairgamer dedi: Arkadaşlar, bu kulaklık indirimdeyken almak istiyorum. Sizce alınır mı? GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Ben aldım yaklaşık 4 5 gündür kulanıyorum deri yapısı falan olsun cok iyi geldi aşırı yüksek ayardı bir dip ses var ama aşırı yüksek te bir şey yapcaksan kulkakların pert olur ayarları ve tusları güzel ben 1 haftalık kulanımıma göre öneririm.