emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #1 GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce güzel mi? Fiyat/Performans ürünü diyorlar fakat bir sorayım dedim.
GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce güzel mi? Fiyat/Performans ürünü diyorlar fakat bir sorayım dedim.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #2 emreshy dedi: GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce güzel mi? Fiyat/Performans ürünü diyorlar fakat bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersine Parayı/Çöpe atmak adında bir ürün asla Gamepower ve Rampage gibi markalara bulaşmayın. Bütçe nedir? Önerelim.
emreshy dedi: GamePower Jin Rainbow 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Sizce güzel mi? Fiyat/Performans ürünü diyorlar fakat bir sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır tam tersine Parayı/Çöpe atmak adında bir ürün asla Gamepower ve Rampage gibi markalara bulaşmayın. Bütçe nedir? Önerelim.
emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #3 Liberte Sergen dedi: Hayır tam tersine Parayı/Çöpe atmak adında bir ürün asla Gamepower ve Rampage gibi markalara bulaşmayın. Bütçe nedir? Önerelim. Genişletmek için tıkla... 250 TL hocam.
Liberte Sergen dedi: Hayır tam tersine Parayı/Çöpe atmak adında bir ürün asla Gamepower ve Rampage gibi markalara bulaşmayın. Bütçe nedir? Önerelim. Genişletmek için tıkla... 250 TL hocam.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #4 emreshy dedi: 250 TL hocam. Genişletmek için tıkla... Gamepower ben aldım siz yapmayın hocam pişman olursunuz. (bozuldu ve yenisini aldım) 280 TL: Gamenote H2029U Kablolu RGB Gaming Kulaklık Siyah | Game Garaj 193 TL: Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık | Game Garaj @emreshy seçim yaptınız mı? Son düzenleme: 31 Temmuz 2021
emreshy dedi: 250 TL hocam. Genişletmek için tıkla... Gamepower ben aldım siz yapmayın hocam pişman olursunuz. (bozuldu ve yenisini aldım) 280 TL: Gamenote H2029U Kablolu RGB Gaming Kulaklık Siyah | Game Garaj 193 TL: Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık | Game Garaj @emreshy seçim yaptınız mı?
SrEfi Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070 RAYZEN 5 5600 GSKİLL 2X16GB 3200MHZ RAM B550M Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #5 Liberte Sergen dedi: Gamepower ben aldım siz yapmayın hocam pişman olursunuz. (bozuldu ve yenisini aldım) 280 TL: Gamenote H2029U Kablolu RGB Gaming Kulaklık Siyah | Game Garaj 193 TL: Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık | Game Garaj @emreshy seçim yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Kanka hangisini tercih edersin?
Liberte Sergen dedi: Gamepower ben aldım siz yapmayın hocam pişman olursunuz. (bozuldu ve yenisini aldım) 280 TL: Gamenote H2029U Kablolu RGB Gaming Kulaklık Siyah | Game Garaj 193 TL: Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık | Game Garaj @emreshy seçim yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Kanka hangisini tercih edersin?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2022 #6 SrEfi dedi: Kanka hangisini tercih edersin? Genişletmek için tıkla... Kanka şu an önermem aslında, bütçe nedir yardımcı olayım. 350'lere çıkabiliyorsan. GIGABYTE AORUS H5 RGB Stereo Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
SrEfi dedi: Kanka hangisini tercih edersin? Genişletmek için tıkla... Kanka şu an önermem aslında, bütçe nedir yardımcı olayım. 350'lere çıkabiliyorsan. GIGABYTE AORUS H5 RGB Stereo Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM