Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #1 Başlıkta yazdığı gibi siparişi bugün verdim. Daha elime geçmedi. Eğer önerileriniz varsa iade ile beraber bütçem 350 TL.
Başlıkta yazdığı gibi siparişi bugün verdim. Daha elime geçmedi. Eğer önerileriniz varsa iade ile beraber bütçem 350 TL.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 13 Nisan 2022 #2 Alınır öneririm.Mikrofonu felan çok güzel fiyat performans bir oyuncu kulaklığıdır.
D Devimon Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #3 Alınır gayet iyi arkadaşım da var çok kaliteli özellikle mikrofonu
Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #4 SemihDnz dedi: Alınır öneririm. Mikrofonu falan çok güzel fiyat performans bir oyuncu kulaklığıdır. Genişletmek için tıkla... Keske almasaydım geldigi gibi denedim sol taraf sağa göre cok az ses veriyor İade edeceğim galiba
SemihDnz dedi: Alınır öneririm. Mikrofonu falan çok güzel fiyat performans bir oyuncu kulaklığıdır. Genişletmek için tıkla... Keske almasaydım geldigi gibi denedim sol taraf sağa göre cok az ses veriyor İade edeceğim galiba
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #5 Konuyu takip ediyordum içime doğmuştu böyle bir şey olacağı. Ki beklenmedik bir şey de değil. Acaba üstteki ekipmanlar hakkında zerre bilgisi olmamasına rağmen tavsiye veren arkadaşlar bir açıklama yapacak mı merak ettim.
Konuyu takip ediyordum içime doğmuştu böyle bir şey olacağı. Ki beklenmedik bir şey de değil. Acaba üstteki ekipmanlar hakkında zerre bilgisi olmamasına rağmen tavsiye veren arkadaşlar bir açıklama yapacak mı merak ettim.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 17 Nisan 2022 #6 Satışıyla alakası var kulaklıkla değil.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #7 SemihDnz dedi: Satışıyla alakası var kulaklıkla değil. Genişletmek için tıkla... Bu cümlenizi biraz açar mısınız?
SemihDnz dedi: Satışıyla alakası var kulaklıkla değil. Genişletmek için tıkla... Bu cümlenizi biraz açar mısınız?
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 17 Nisan 2022 #8 Rexie dedi: Bu cümlenizi biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım satan kişi bozuk olarak gönderdi demek istemiş.
Rexie dedi: Bu cümlenizi biraz açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım satan kişi bozuk olarak gönderdi demek istemiş.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #9 radaschumi dedi: Hocam sanırım satan kişi bozuk olarak gönderdi demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Yok artık.
radaschumi dedi: Hocam sanırım satan kişi bozuk olarak gönderdi demek istemiş. Genişletmek için tıkla... Yok artık.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #10 Çöp markanın çöp kulaklığı sorun olmasa şaşırırdım.