HakanTemel61 Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Gamepower Katana Red Switch klavyemin C ve W tuşları keycap takılı iken basmıyor. Switch'in üzerine bastığımda ise algılıyor. Sorun neden olabilir? Ha, bir de D tuşunda çift basma sorunu var. Bu gibi çok tuşu var fakat açıklayamadım.
Gamepower Katana Red Switch klavyemin C ve W tuşları keycap takılı iken basmıyor. Switch'in üzerine bastığımda ise algılıyor. Sorun neden olabilir? Ha, bir de D tuşunda çift basma sorunu var. Bu gibi çok tuşu var fakat açıklayamadım.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 28 Nisan 2021 #2 Klavye kötü, normal bir durum. İade edebiliyorsanız edin.
HakanTemel61 Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 Syeux dedi: Klavye kötü, normal bir durum. İade edebiliyorsanız edin. Genişletmek için tıkla... Aylar geçti diye hatırlıyorum garanti için uğraşacağım geçici bir çözüm gerek şu anda bana.
Syeux dedi: Klavye kötü, normal bir durum. İade edebiliyorsanız edin. Genişletmek için tıkla... Aylar geçti diye hatırlıyorum garanti için uğraşacağım geçici bir çözüm gerek şu anda bana.