HakanTemel61 Centipat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım klavyemin dış RGB'lerini değiştiremiyorum yeşil renkte takılı kaldı. Burası yeşil. Sorun çözüldü ESC+10 saniye bastığında düzeliyor ihtiyacı olan için söyleyeyim dedim. Son düzenleme: 18 Temmuz 2020
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım klavyemin dış RGB'lerini değiştiremiyorum yeşil renkte takılı kaldı. Burası yeşil. Sorun çözüldü ESC+10 saniye bastığında düzeliyor ihtiyacı olan için söyleyeyim dedim.
teknomi4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 12 Yer Toussaint Düklüğü 18 Temmuz 2020 #2 HakanTemel61 dedi: Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım klavyemin dış RGB'lerini değiştiremiyorum yeşil renkte takılı kaldı. Eki Görüntüle 618227 Burası yeşil. Sorun çözüldü ESC+10 saniye bastığında düzeliyor ihtiyacı olan için söyleyeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşünüyorum da memnun musunuz?
HakanTemel61 dedi: Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım klavyemin dış RGB'lerini değiştiremiyorum yeşil renkte takılı kaldı. Eki Görüntüle 618227 Burası yeşil. Sorun çözüldü ESC+10 saniye bastığında düzeliyor ihtiyacı olan için söyleyeyim dedim. Genişletmek için tıkla... Aynısını düşünüyorum da memnun musunuz?