N NonDino Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #11 zeki kurt WT dedi: 2.5 senedir sorunsuz kullanmam disinda bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Siz sorun yaşamadınız diye başkaları da yaşamayacak diye bir şey yok.
zeki kurt WT dedi: 2.5 senedir sorunsuz kullanmam disinda bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Siz sorun yaşamadınız diye başkaları da yaşamayacak diye bir şey yok.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Mayıs 2022 #12 NonDino dedi: Siz sorun yaşamadınız diye başkaları da yaşamayacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben zaten belirttim ilk attigim mesajda durumu. Ben aldigimda dip ses sorunu yoktu ve hala yok. Suan alanlarin bazilari dip sesten sikayetci diye. Kotu mal diye genelleme yapmaya gerek yok. Benim aldigim donemlerde sorunsuz bir kulaklikmis demekki.
NonDino dedi: Siz sorun yaşamadınız diye başkaları da yaşamayacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben zaten belirttim ilk attigim mesajda durumu. Ben aldigimda dip ses sorunu yoktu ve hala yok. Suan alanlarin bazilari dip sesten sikayetci diye. Kotu mal diye genelleme yapmaya gerek yok. Benim aldigim donemlerde sorunsuz bir kulaklikmis demekki.