09/05/2024 tarihinde Pazarama üzerinden Gamepower kizaru Pro ürününü satın aldım, uzun süredir de kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım fakat son 3 gündür mikrofonu çalışmamaya başladı. Karşı tarafın sesini gayet iyi alıyorum, hoparlör kısmında bir sıkıntı yaşamadım fakat kulaklığın driverlarını yüklememe rağmen karşı tarafa sesim gitmiyor. Kulaklık çalışır durumda; bilgisayar ve kulaklık üzerindeki her yeri test ettim fakat bir sonuca varamadım.
Gamepower Audio Control, destekli Gamepower kulaklığınızı kontrol etmenizi sağlayan bir ses kontrol panelidir. Gamepower Audio Control, Güncel Gamepower Virtual 7.1 Software'a göre daha basit bir arayüz, daha düşük özellikler içerir ve daha düşük...
www.technopat.net
Gülüm bu konudaki eski sürücüyü yükler misin? Gamepower'ın yeni yazılımı sorunlu, belki ondan dolayıdır.
Gamepower Audio Control, destekli Gamepower kulaklığınızı kontrol etmenizi sağlayan bir ses kontrol panelidir. Gamepower Audio Control, Güncel Gamepower Virtual 7.1 Software'a göre daha basit bir arayüz, daha düşük özellikler içerir ve daha düşük...
www.technopat.net
Gülüm bu konudaki eski sürücüyü yükler misin? Gamepower'ın yeni yazılımı sorunlu, belki ondan dolayıdır.
Valla nette biraz baktım kabul ederler falan yazıyor net bilgi bulamadım. Bence ara sor sen bunları. Mantıken garantiye yolluyorsun kutusuz tamir edebilmeleri lazım doğru diyorsun.