G Goaldex Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 31 24 Kasım 2020 #1 1. Kulaklık : Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık 2. Kulaklık : Logitech G G332 Stereo Oyuncu Kulaklığı 3. Kulaklık : GamePower Kizaru Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık- Sizce hangisini almam daha iyi olur, bu fiyat aralığında önerileriniz neler?
1. Kulaklık : Rampage R36 Drop 7.1 Gaming Mikrofonlu Kulaklık 2. Kulaklık : Logitech G G332 Stereo Oyuncu Kulaklığı 3. Kulaklık : GamePower Kizaru Siyah 7.1 Surround RGB Gaming Kulaklık- Sizce hangisini almam daha iyi olur, bu fiyat aralığında önerileriniz neler?
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 24 Kasım 2020 #2 Logitech çok daha kalitelidir.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 24 Kasım 2020 #3 Hiçbiri. HyperX Stinger Core öneririm. HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com
Hiçbiri. HyperX Stinger Core öneririm. HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 24 Kasım 2020 #4 Stinger Core veya Logitech öneririm.
G Goaldex Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 31 24 Kasım 2020 #5 TÇB dedi: Hiçbiri. HyperX Stinger Core öneririm. HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığı önermenizin sebebi neler. Özellik olarak benim yazdığım kulaklıklar daha kaliteli duruyor gibi.
TÇB dedi: Hiçbiri. HyperX Stinger Core öneririm. HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık | ITOPYA HyperX Cloud Stinger Core For PC Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCSC2-BK/WW ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığı önermenizin sebebi neler. Özellik olarak benim yazdığım kulaklıklar daha kaliteli duruyor gibi.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 24 Kasım 2020 #6 Goaldex dedi: Bu kulaklığı önermenizin sebebi neler. Özellik olarak benim yazdığım kulaklıklar daha kaliteli duruyor gibi. Genişletmek için tıkla... Gamepower ve Rampage zaten çöp. Logitech G332 nasıl bilmiyorum. @enonertetanem hocam yardımcı olabilir.
Goaldex dedi: Bu kulaklığı önermenizin sebebi neler. Özellik olarak benim yazdığım kulaklıklar daha kaliteli duruyor gibi. Genişletmek için tıkla... Gamepower ve Rampage zaten çöp. Logitech G332 nasıl bilmiyorum. @enonertetanem hocam yardımcı olabilir.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #7 G332 çöp. Bunu al: HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
G332 çöp. Bunu al: HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
G Goaldex Hectopat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 31 24 Kasım 2020 #8 enonertetanem dedi: G332 çöp. Bunu al: HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki diğer kulaklıklar hakkında düşüncelerin neler?
enonertetanem dedi: G332 çöp. Bunu al: HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık HX-HSCS-BK/EE : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Peki diğer kulaklıklar hakkında düşüncelerin neler?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #9 Goaldex dedi: Peki diğer kulaklıklar hakkında düşüncelerin neler? Genişletmek için tıkla... Berbat, Stinger tercih et.
Goaldex dedi: Peki diğer kulaklıklar hakkında düşüncelerin neler? Genişletmek için tıkla... Berbat, Stinger tercih et.