M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #1 2 3 gündur W tuşu tutukluk yapıyor. Bazen basınca hiç tepkı yok. Switchi nasıl değiştirebilirim? Switch cıkartma aparatım yok.
2 3 gündur W tuşu tutukluk yapıyor. Bazen basınca hiç tepkı yok. Switchi nasıl değiştirebilirim? Switch cıkartma aparatım yok.
T Toomath Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Tuş çıkarma aparatı olmadan olmuyor galiba.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Haziran 2024 #3 Mert0011 dedi: 2 3 gündur W tuşu tutukluk yapıyor. Bazen basınca hiç tepkı yok. Switchi nasıl değiştirebilirim? Switch cıkartma aparatım yok. Genişletmek için tıkla... Yanında aparat vermediyseler hot-swap değildir. Alalı kaç gün oldu ve hangi modeli aldınız?
Mert0011 dedi: 2 3 gündur W tuşu tutukluk yapıyor. Bazen basınca hiç tepkı yok. Switchi nasıl değiştirebilirim? Switch cıkartma aparatım yok. Genişletmek için tıkla... Yanında aparat vermediyseler hot-swap değildir. Alalı kaç gün oldu ve hangi modeli aldınız?
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #4 Toomath dedi: Tuş çıkarma aparatı olmadan olmuyor galiba. Genişletmek için tıkla... Switch cıkartma apartım yok tuş cıkartma apartı var.
Toomath dedi: Tuş çıkarma aparatı olmadan olmuyor galiba. Genişletmek için tıkla... Switch cıkartma apartım yok tuş cıkartma apartı var.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Haziran 2024 #5 Mert0011 dedi: Switch cıkartma apartım yok tuş cıkartma apartı var. Genişletmek için tıkla... Her klavyenin switchi çıkmıyor maalesef. Gamepower almadan önce 2 kere düşünün keşke buraya konu açsaydınız.
Mert0011 dedi: Switch cıkartma apartım yok tuş cıkartma apartı var. Genişletmek için tıkla... Her klavyenin switchi çıkmıyor maalesef. Gamepower almadan önce 2 kere düşünün keşke buraya konu açsaydınız.
T Toomath Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #6 Galiba olmuyor o zaman.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 29 Haziran 2024 #7 Mert0011 dedi: Switch cıkartma apartım yok tuş cıkartma apartı var. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal ile klavyeniz hot swap değil. Bu yüzden switchi değiştirmeniz zor olacaktır ve bozulma ihtimali vardır.
Mert0011 dedi: Switch cıkartma apartım yok tuş cıkartma apartı var. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimal ile klavyeniz hot swap değil. Bu yüzden switchi değiştirmeniz zor olacaktır ve bozulma ihtimali vardır.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #8 Monarch Leviathan dedi: Her klavyenin switchi çıkmıyor maalesef. Gamepower almadan önce 2 kere düşünün keşke buraya konu açsaydınız. Genişletmek için tıkla... Cıkartma apartı alsam değiştirebilir miyim pekı hocam.
Monarch Leviathan dedi: Her klavyenin switchi çıkmıyor maalesef. Gamepower almadan önce 2 kere düşünün keşke buraya konu açsaydınız. Genişletmek için tıkla... Cıkartma apartı alsam değiştirebilir miyim pekı hocam.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Haziran 2024 #10 Mert0011 dedi: Cıkartma apartı alsam değiştirebilir miyim pekı hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam dediğim gibi her model hot-swap olmuyor Gamepower hiç olmuyor. Mecbur servise göndereceksiniz ya da iade edeceksiniz. Model nedir bu arada arşiv yapıyorum da insanlar Gamepower Rampage gibi markaların çöp olduğuna inanmıyor.
Mert0011 dedi: Cıkartma apartı alsam değiştirebilir miyim pekı hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam dediğim gibi her model hot-swap olmuyor Gamepower hiç olmuyor. Mecbur servise göndereceksiniz ya da iade edeceksiniz. Model nedir bu arada arşiv yapıyorum da insanlar Gamepower Rampage gibi markaların çöp olduğuna inanmıyor.