M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #11 176187 dedi: Patlat iadeyi. Genişletmek için tıkla... 15 gun geçtiği için anca inceleme talebine alabılıyorlar 21 gun içinde cevaplanıyormus kabul edeceklerındende hiç ınanmıyorum açıkçası.
176187 dedi: Patlat iadeyi. Genişletmek için tıkla... 15 gun geçtiği için anca inceleme talebine alabılıyorlar 21 gun içinde cevaplanıyormus kabul edeceklerındende hiç ınanmıyorum açıkçası.
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 29 Haziran 2024 #12 Keşke almasaydınız. Yapacak bir şey yok iade kabul olmasını umalım. Olmazsa Tüketici Hakem Heyeti. Mert0011 dedi: 15 gun geçtiği için anca inceleme talebine alabılıyorlar 21 gun içinde cevaplanıyormus kabul edeceklerındende hiç ınanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla...
Keşke almasaydınız. Yapacak bir şey yok iade kabul olmasını umalım. Olmazsa Tüketici Hakem Heyeti. Mert0011 dedi: 15 gun geçtiği için anca inceleme talebine alabılıyorlar 21 gun içinde cevaplanıyormus kabul edeceklerındende hiç ınanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla...
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #13 Monarch Leviathan dedi: Hayır hocam dediğim gibi her model hot-swap olmuyor Gamepower hiç olmuyor. Mecbur servise göndereceksiniz ya da iade edeceksiniz. Model nedir bu arada arşiv yapıyorum da insanlar Gamepower Rampage gibi markaların çöp olduğuna inanmıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 TuÅ USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol ürün bu hocam zamanında 1kya almıştım.
Monarch Leviathan dedi: Hayır hocam dediğim gibi her model hot-swap olmuyor Gamepower hiç olmuyor. Mecbur servise göndereceksiniz ya da iade edeceksiniz. Model nedir bu arada arşiv yapıyorum da insanlar Gamepower Rampage gibi markaların çöp olduğuna inanmıyor. Genişletmek için tıkla... Gamepower Overlord 60M Mekanik Mavi Switch Türkçe Q 88 TuÅ USB Gaming Klavye - 3 Yıl Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol ürün bu hocam zamanında 1kya almıştım.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 29 Haziran 2024 #14 Mert0011 dedi: 15 gun geçtiği için anca inceleme talebine alabılıyorlar 21 gun içinde cevaplanıyormus kabul edeceklerındende hiç ınanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Gamepower müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiğiniz taktirde iade alabilirler. Ben o şekilde yapmıştım.
Mert0011 dedi: 15 gun geçtiği için anca inceleme talebine alabılıyorlar 21 gun içinde cevaplanıyormus kabul edeceklerındende hiç ınanmıyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Gamepower müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiğiniz taktirde iade alabilirler. Ben o şekilde yapmıştım.
M Mert0011 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 501 Çözümler 1 29 Haziran 2024 #15 Alheratzz dedi: Gamepower müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiğiniz taktirde iade alabilirler. Ben o şekilde yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol üzerinden almıştım iade yapılmıyor dediler 15 gün geçtiği için anca incelemeye alabılıyorlar.
Alheratzz dedi: Gamepower müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiğiniz taktirde iade alabilirler. Ben o şekilde yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam Trendyol üzerinden almıştım iade yapılmıyor dediler 15 gün geçtiği için anca incelemeye alabılıyorlar.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 29 Haziran 2024 #16 Mert0011 dedi: Hocam Trendyol üzerinden almıştım iade yapılmıyor dediler 15 gün geçtiği için anca incelemeye alabılıyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam nereden aldığınız önemsiz siz yarın arayın sorun isterseniz.
Mert0011 dedi: Hocam Trendyol üzerinden almıştım iade yapılmıyor dediler 15 gün geçtiği için anca incelemeye alabılıyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam nereden aldığınız önemsiz siz yarın arayın sorun isterseniz.