Logitech alırsan 10 senede götürür. G103 9 senedir kullanıyorum sadece D tuşu hafif silindi bak basmıyor falan demıyorum sadece hafif silindi ama Gamepower kulaklık kullanıyorum memnunum 2 yıldır sorun çıkarmadı, ondan önce Snopy kullanmıştım 6 ayda bozulmuştu. Klavyesi nasıl bilmem ama Gamepower'in.
Hocam zannetmiyorum. Mağdur olursunuz zamanında Rampage, Gamepower gibi markaları kullanmış ve mağdur olmus birisi olarak söylüyorum. Ben olsam mekanik hisli klavye alırım o paraya. Tabii son karar sizin.
Hocam zannetmiyorum. Mağdur olursunuz zamanında Rampage, Gamepower gibi markaları kullanmış ve mağdur olmus birisi olarak söylüyorum. Ben olsam mekanik hisli klavye alırım o paraya. Tabii son karar sizin.
Maalesef hocam. Benim kullandığım bi tane var 1000lik ama beğenir misiniz bilmiyorum. Aşırı hassas tıklamadan algılıyor. (Bende yeni aldım malzeme kalitesi genel olarak güzel ama kaç sene götürür bilmiyorum metal kasa.)
Logitech G213, ASUS TUF k1, MSI GK30, SteelSeries Apex 3 TKL. Bu markalarda da sorun yaşarsanız yüksek ihtimalle ürünün yenisini size göndereceklerdir. Yukarıda yazdığım markalar gibi mağdur etmeyeceklerdir.