iPuffys Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Gamepower Kyojin marka mouse programdan bile tek renge alınmıyor, nasıl yapabilirim? DPI moduna alıp tüm DPI'ları kırmızı yaptım ama yine de olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2023
Gamepower Kyojin marka mouse programdan bile tek renge alınmıyor, nasıl yapabilirim? DPI moduna alıp tüm DPI'ları kırmızı yaptım ama yine de olmadı.
Begezz Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 iPuffys dedi: Gamepower Kyojin marka mouse programdan bile tek renge alınmıyor, nasıl yapabilirim? DPI moduna alıp tüm DPI'ları kırmızı yaptım ama yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bende bu fareyi almak istiyorum. Memnun musun fareden?
iPuffys dedi: Gamepower Kyojin marka mouse programdan bile tek renge alınmıyor, nasıl yapabilirim? DPI moduna alıp tüm DPI'ları kırmızı yaptım ama yine de olmadı. Genişletmek için tıkla... Dostum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bende bu fareyi almak istiyorum. Memnun musun fareden?
iPuffys Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 Begezz dedi: Dostum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bende bu fareyi almak istiyorum. Memnun musun fareden? Genişletmek için tıkla... Güzel fare sadece tek renk olmuyor renkler arası geçiş yapıyorum en yavaş modda 170e almıştım bu fiyata alınabilecek iyi bir mouse.
Begezz dedi: Dostum nasıl yapıldığını bilmiyorum ama bende bu fareyi almak istiyorum. Memnun musun fareden? Genişletmek için tıkla... Güzel fare sadece tek renk olmuyor renkler arası geçiş yapıyorum en yavaş modda 170e almıştım bu fiyata alınabilecek iyi bir mouse.