Gamepower'in bu tür düşük bütçeli kulaklıklarını çok beğeniyorum. Bence gayet alınabilecek bir kulaklık mikrofon konusunda da gamepower kötü marka değil. Hayırlı olsun şimdiden. Gamepower bu kulaklık ve mouse işini güzel yapıyorlar.Kulaklık arayışındayım. Rahat, şık, mikrofonu iyi bir kulaklık arıyorum. Kyruse'yi buldum sizce nasıl?
Bütçe nedir hocam?
Gamepower'in bu tür düşük bütçeli kulaklıklarını çok beğeniyorum. Bence gayet alınabilecek bir kulaklık mikrofon konusunda da Gamepower kötü marka değil.
kafa bandı önemli cidden mesela benim Logitech G435 kulaklığımda kafa bandı yok sadece orada iki kısmı birleştiren kısmın üstünü bez ile kaplamışlar 2 3 saat sonra kafaya üstten çok fazla ağrı yapıyor.Tasarımı hosuma gitti. Kafa bandı olmasıda benim açımdan bir artı.
Kafa bandını bilemeyeceğim ama ben alacak olsam bunlardan birini alırım:
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.012,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bunlara bakmanızı tavsiye ederim hocam.
GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Blackshark V2 X güzel duruyor ben bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum 1500 civarında diye hatırlıyorum.Kafa bandını bilemeyeceğim ama ben alacak olsam bunlardan birini alırım:
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.012,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bence sırf kafa bandı var diye gamepower alınmaz. Bir şey kazanırken 10 şey kaybetmek gibi.Razer almayı düşündüm ama sırf kafa bandından dolayı seçmedim. Çok konforlu.