NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.782 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 8 Nisan 2023 #11 328914 dedi: BlackShark V2 X güzel duruyor ben bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum 1500 civarında diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısı arkadaşta var. Bayağı kaliteli. Ama kafa bandından dolayı seçmedim. Benjamin the Ferel dedi: Bence sırf kafa bandı var diye Gamepower alınmaz. Bir şey kazanırken 10 şey kaybetmek gibi. Genişletmek için tıkla... Aslında RGB istemiyorum razera yatkınım şu an bu konuda. Fakat şu an kullandığım kulaklık kafa bantlı ve çok rahat.
328914 dedi: BlackShark V2 X güzel duruyor ben bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum 1500 civarında diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısı arkadaşta var. Bayağı kaliteli. Ama kafa bandından dolayı seçmedim. Benjamin the Ferel dedi: Bence sırf kafa bandı var diye Gamepower alınmaz. Bir şey kazanırken 10 şey kaybetmek gibi. Genişletmek için tıkla... Aslında RGB istemiyorum razera yatkınım şu an bu konuda. Fakat şu an kullandığım kulaklık kafa bantlı ve çok rahat.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 8 Nisan 2023 #12 NorinRadd dedi: Aynısı arkadaşta var. Bayağı kaliteli. Ama kafa bandından dolayı seçmedim. Aslında RGB istemiyorum razera yatkınım şu an bu konuda. Fakat şu an kullandığım kulaklık kafa bantlı ve çok rahat. Genişletmek için tıkla... Kablosuz var tercih ederseniz fakat gecikme süresini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Razer Opus X Green - RZ04-03760400-R3M1 Mikrofonlu Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
NorinRadd dedi: Aynısı arkadaşta var. Bayağı kaliteli. Ama kafa bandından dolayı seçmedim. Aslında RGB istemiyorum razera yatkınım şu an bu konuda. Fakat şu an kullandığım kulaklık kafa bantlı ve çok rahat. Genişletmek için tıkla... Kablosuz var tercih ederseniz fakat gecikme süresini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Razer Opus X Green - RZ04-03760400-R3M1 Mikrofonlu Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com