Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.
www.samsung.com
Samsung'un monitörlerini bu şekilde indirimli alabiliyorsun. Her ay fiyatlar değişiyor yalnız. Geçen ay 18.5K'ya G6 alınabilirken şu an 22.500 TL'ye alınabiliyor olması lazım. Tabii indirimle bu fiyata düşüyor. Bir de hoş geldin 5 indirim kodu olduğu yazıyor sitesinde. İşe yararsa onu da kullanırsın.
Şimdi şöyle bir şeyler buldum beyenirsen, beyenmezsen VA olan var olmayan var VA oyunlarda daha iyi gibi ama asusunkiler IPS ama 380 Hz sen bilirsin yani tabii.
Şimdi şöyle bir şeyler buldum beyenirsen, beyenmezsen VA olan var olmayan var VA oyunlarda daha iyi gibi ama asusunkiler IPS ama 380 Hz sen bilirsin yani tabii.
Son linkteki 21:9 muş pek FPS'lik değil ama ASUS'un 380Hz olanları alınabilir. VA panellerde ghosting var diyor herkes. IPS almayı düşünüyorum. ASUS'un 380Hz'lik moniötrü iyi gibi. Listeme ekledim.
2k ve 27 inç olduğundan dolayı hocam. Monitör güzel ona lafım yok. Ayrıca cs deki bazı ekran öğelerinin yeri sabit olduğu için zamanla iz kalma gibi şeyler olabilir diye düşünüyorum. Oled olduğundan dolayı.