xkültigin Centipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2 16 Nisan 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Luna aldım fakat sitesinde Driver yok 3D özelliğini kullanabiliyorum sadece. Driver'de 7.1 özelliği ile falan oynamak istiyorum. Sitede mevcut değil. PC'sinde olan WinRAR'a yükleyip bu konunun altına atabilir mi rica etsem? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2020
Merhaba arkadaşlar Luna aldım fakat sitesinde Driver yok 3D özelliğini kullanabiliyorum sadece. Driver'de 7.1 özelliği ile falan oynamak istiyorum. Sitede mevcut değil. PC'sinde olan WinRAR'a yükleyip bu konunun altına atabilir mi rica etsem?
S salgar Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #2 https://gamepowerpc.com/storage/software/SnssCZ2Wl4HKPJyCRH29Iq6cvw0DfBsF9AA5PIei%20(1).rar
RUSSWEST Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 59 8 Aralık 2020 #3 kankacim arama cubuguna gamepower driver yaz kulaklik resmi olani indir adamlar butun kulakliklari icin tek bir driver yapmislar.
kankacim arama cubuguna gamepower driver yaz kulaklik resmi olani indir adamlar butun kulakliklari icin tek bir driver yapmislar.