Gamepower luna vs Rampage Drop Plus vs. Cooler Master CH321

Bütçe
400
Ben kullanmıyorum, bilmiyorum ancak başka Rampage kulaklıklarda teknik servis ile görüşüp ped alabiliyorsunuz. Ek olarak kolay kolay soyulur gibi durmuyor.
@246941 Rampage'in marka basılmamış halini kullanıyor, deneyimlerini aktarabilir. Memnundu çok kulaklıktan.

Arkadaşınızsa sorabilir misiniz kulaklık hakkında ki görüşlerini. İnanın 3 tane konu açtım. Drop Plus öneriyorlar fakat kötüye sarmasından korkuyorum. Yani 380TL sonuçta. Boşa gitmesin diye. Zaten sizde kullanıyormussunuz. Kaç aydır kullanıyorsunuz? Bir sıkıntısı çıktı mı? 380TL'ye değer mi? Çok oyaladım sizi kusura bakmayın ^^

Arkadaşınızsa sorabilir misiniz kulaklık hakkında ki görüşlerini. İnanın 3 tane konu açtım. Drop Plus öneriyorlar fakat kötüye sarmasından korkuyorum. Yani 380TL sonuçta. Boşa gitmesin diye. Zaten sizde kullanıyormussunuz. Kaç aydır kullanıyorsunuz? Bir sıkıntısı çıktı mı? 380TL'ye değer mi? Çok oyaladım sizi kusura bakmayın ^^
Aga aldınmı kulaklığı nasıl? Ses kasma mikrofon falan. Almadıysan ne aldın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı