En ucuz Redragon H220 Themis Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon H220 Themis Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam kulaklığı aldım sag taraftan orta ses geliyor sol tarafdan ise çok az neredeyse hiç gelmiyor solumu duyamıyorum diyebilirim mikrofonunda sıkıntı yok sadece seslerde sorun var yarın iade edip yenisi almayı düşünüyorum sizde iade edip başka bir kulaklıkmı alayım.
Hocam kulaklığı aldım sag taraftan orta ses geliyor sol tarafdan ise çok az neredeyse hiç gelmiyor solumu duyamıyorum diyebilirim mikrofonunda sıkıntı yok sadece seslerde sorun var yarın iade edip yenisi almayı düşünüyorum sizde iade edip başka bir kulaklıkmı alayım.
Redragon Themis Wired H220 Stereo Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun