Spaschy Kilopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #1 Merhaba, bu Kulaklığı aldım ancak USB'yle bağlantı yaptığımda Laptop'um algılamıyor. Laptop'umda 1 ses jakı girişi var. USB ile bağladığımda, mikrofon ve kulaklık olarak kullanmak istiyorum. Ne yapmam lazım?
Merhaba, bu Kulaklığı aldım ancak USB'yle bağlantı yaptığımda Laptop'um algılamıyor. Laptop'umda 1 ses jakı girişi var. USB ile bağladığımda, mikrofon ve kulaklık olarak kullanmak istiyorum. Ne yapmam lazım?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Nisan 2020 #2 Boyle bir aparat almaniz gerekiyor sanirim. Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Boyle bir aparat almaniz gerekiyor sanirim. Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Spaschy Kilopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #3 efedesu dedi: Boyle bir aparat almaniz gerekiyor sanirim. Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
efedesu dedi: Boyle bir aparat almaniz gerekiyor sanirim. Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri Mykablo Mikrofon Kulaklık Ayırıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.