Merhaba arkadaşlar, oyuncu kulaklığı satın alacağım. Gamepower markasını çok bilmiyorum ama arkadaşım bana çokça övüp öneriyor. Ben de 2 ürün arasında kaldım, bütçem de bu aralıkta. Hangisini tercih etmeliyim? Teşekkürler.
1- Gamepower Magnus V2 siyah 3.5mm RGB oyuncu kulaklık.
2- Rampage RM-X5 Airs gri 7.1 USB RGB LED mikrofonlu kulak üstü kulaklık.
Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo H401 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo H401 RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon çok hoş duruyor fakat usb girişli diyor bide hiç değerlendirilmemiş doğru düzgün 3.5mm girişli kulaklık önerirmisiniz arada mobil cihazada bağladığım oluyor. Sanırsam benim attığım rampagede usb girişliymiş pek kıyas için doğru ürünler seçememişim.