Sorunum aslında aşırı basit Gamepower Medusa 7.1 kulaklık aldım. İnternette izlediğim videolarda çok az bir dip ses vardı ama benim kulaklığımda rahatsız edici derecede cızırtı var başka PC'de denedim onda cızırtı değil dip ses var ama yine internettekinden fazla.
Jag girişinden olmadığı için Realtek'ten gürültü azaltma yapamıyorum cidden etkili bir yöntem jaglı kulaklık kullananlar için ama benimki kendi sürücüsü var gürültü azaltma gibi bir seçeneği yok o yüzden onu da yapamıyorum genel bir Driver var mı USB mikrofonlar için gürültü azaltabileceğim? Ses aşağıdaki linkte var:
@dursun_meric daha çok fan sesine benziyor gibi. İade edebilirsiniz, kaliteli bir kulaklık değil. Maksiumum 1-1,5 yıl kullanırsınız. Sonrası zor, bozuluyorlar.
@dursun_meric daha çok fan sesine benziyor gibi. İade edebilirsiniz, kaliteli bir kulaklık değil. Maksiumum 1-1,5 yıl kullanırsınız. Sonrası zor, bozuluyorlar.
Maalesef fan sesi değil fan seslerini ben bile duymuyorum
İnternette baya F/P ürünü diyenler vardı ve mikrofonunun testlerine baktığımda cidden fiyatına göre iyidi bu kadar abartılı zaten değildi ama rahatsız edecek derecede de değildi
@dursun_meric bu tip markaların videoları incelemeden çok tanıtım oluyor. Pek güvenmemek lazım bu videolara, bizzat kullandım zamanında Medusa. 1 yılda mikrofonu bozuldu, 1,5 yılda sol kulaktan ses gelmemeye başladı.
Demem o ki iade şansınız varsa iade edin olmadı garantiye yollayın, yenisini yollasınlar. 2-3 yıl garantisi olması lazım bunların.