Zantex Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 92 19 Şubat 2023 #11 yasef dogan dedi: Driver resmi sitede hala var, isterseniz indirebilirsiniz. Ancak ben kendi türkçeleştirdiğim bir versiyonu kullanıyorum, forum üyelerimizin de kullanımına açmak isterim. Linki bırakayım. GAMEPOWERAudioControlSetup V3.1-TÜRKÇE.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, yeni driver koymuşlar fakat gerçekten berbat sanal 7.1 inanılmaz kötü rahatsız ediyor oyunlarda.
yasef dogan dedi: Driver resmi sitede hala var, isterseniz indirebilirsiniz. Ancak ben kendi türkçeleştirdiğim bir versiyonu kullanıyorum, forum üyelerimizin de kullanımına açmak isterim. Linki bırakayım. GAMEPOWERAudioControlSetup V3.1-TÜRKÇE.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, yeni driver koymuşlar fakat gerçekten berbat sanal 7.1 inanılmaz kötü rahatsız ediyor oyunlarda.
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.311 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Aralık 2023 #12 Zantex dedi: Çok teşekkür ederim, yeni driver koymuşlar fakat gerçekten berbat sanal 7.1 inanılmaz kötü rahatsız ediyor oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 7.1 mi belli değil bom boş bir şeydi 3.1 sürümünü kullanmanız iyi oldu çok çok sağ olun halen insanların işine yarıyorsunuz helal vallahi.
Zantex dedi: Çok teşekkür ederim, yeni driver koymuşlar fakat gerçekten berbat sanal 7.1 inanılmaz kötü rahatsız ediyor oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 7.1 mi belli değil bom boş bir şeydi 3.1 sürümünü kullanmanız iyi oldu çok çok sağ olun halen insanların işine yarıyorsunuz helal vallahi.
R ramowarr Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 99 7 Temmuz 2024 #13 2.0.2016.510 sürümü var mı acaba hiç bir yerde bulamıyorum :/