Gamepower Medusa 7.1 Nasıldır ?

onenumberone

Kilopat
Daha fazla  
Gamepower Medusa 7.1 Nasıldır? Uzun süreli kullanımda terleme, ağrı vs yapar mı? İndirim ile 130 TL’ye alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir dostumun İnternet kafesi var orada uzun süre kullanma şansım oldu gerçekten o fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri bence. Ses kalitesi ve izolasyonu gayet başarılıydı.

Fiyatına göre alınabilir bir kulaklık. Tam anlamıyla 7.1 deneyimi beklemeyin ama tatmin eder.

Burada GamePower önerilmiyor. @Mr.Acar daha iyi bilgilendirecektir. Ayrıca profilinden bütçeye uygun kulaklık tavsiyesi ile kendinize uygun bir kulaklık seçebilirsiniz.
Fiyatına göre alınabilecek en iyi kulaklık bence. Kalitesinide fiyatına göre baz almak lazım. Ha bütçeyi arttırım derse CM MH320 ya da SteelSeries Siberia 200 öneririm orası ayrı konu. Dediğim gibi o bütçeye alınabilecek en iyi kulaklık bu. Kullanmadan yorum yapıyorsunuz ya, hep önyargılı yaklaşıyorsunuz. Biri kötü diyor herkes kötülemeye başlıyor. Kalitesi fiyatına göre iyi işte.

Son düzenleme:
Önermiyorum demedim. Önerilmiyor dedim. Dikkatli okuyun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…