denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Hani kulaklık daha iyi yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 250 TL (zorlarsam 300) USB kulaklık lazım jak girişim bozuk lütfen sorduklarım dışında cevap vermeyin biraz araştırdım ve ayrı konularda bütün kulaklıkları gömmüşler. Oynadıgım oyunlar FPS. - Rampage RGW9 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Gamepower Medusa 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - James Donkey 710 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hani kulaklık daha iyi yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem 250 TL (zorlarsam 300) USB kulaklık lazım jak girişim bozuk lütfen sorduklarım dışında cevap vermeyin biraz araştırdım ve ayrı konularda bütün kulaklıkları gömmüşler. Oynadıgım oyunlar FPS. - Rampage RGW9 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Gamepower Medusa 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - James Donkey 710 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 2 Nisan 2021 #2 İçlerinden tek alınabilecek olan RGW9.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Hiçbiri. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com
Hiçbiri. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 unlokidmurat dedi: Hiçbiri. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İndirimi yakalayabileceğimi sanmıyorum.
unlokidmurat dedi: Hiçbiri. Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İndirimi yakalayabileceğimi sanmıyorum.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 2 Nisan 2021 #5 denizcetinkaya dedi: İndirimi yakalayabileceğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünler bitene kadar o saat kendini her gün yeniliyor merak etmeyin.
denizcetinkaya dedi: İndirimi yakalayabileceğimi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ürünler bitene kadar o saat kendini her gün yeniliyor merak etmeyin.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #6 PustiPowerV2 dedi: Ürünler bitene kadar o saat kendini her gün yeniliyor merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tek giriş USB mi bu kulaklık USB yazıyor ama.
PustiPowerV2 dedi: Ürünler bitene kadar o saat kendini her gün yeniliyor merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tek giriş USB mi bu kulaklık USB yazıyor ama.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #7 Evet, CH321'in bana göre en büyük eksisi USB girişli olması.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #8 Efe10 dedi: Evet, CH321'in en büyük eksiği USB girişli olması. Genişletmek için tıkla... Bana zaten USB kulaklık lazım jak girişim bozuk.
Efe10 dedi: Evet, CH321'in en büyük eksiği USB girişli olması. Genişletmek için tıkla... Bana zaten USB kulaklık lazım jak girişim bozuk.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #9 O zaman sizin için uygun. Kulaklık tek USB girişine sahip, evet.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 2 Nisan 2021 #10 Efe10 dedi: Evet, CH321'in bana göre en büyük eksisi USB girişli olması. Genişletmek için tıkla... Ayrıca her kafa yapısına uymuyor. Uymazsa iade de edilmiyor zaten hijyen ürünü olduğu için. Ben bu yüzden H2002D tercih etmiştim.
Efe10 dedi: Evet, CH321'in bana göre en büyük eksisi USB girişli olması. Genişletmek için tıkla... Ayrıca her kafa yapısına uymuyor. Uymazsa iade de edilmiyor zaten hijyen ürünü olduğu için. Ben bu yüzden H2002D tercih etmiştim.