Gamepower Medusa Kulaklığın Mikrofonu Çalışmıyor

Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarım Windows 7 iken Gamepower kulaklığım düzgün çalışıyordu. Fakat Windows 10 yaptıktan sonra driverleri güncellememe rağmen mikrofonu çalışmamakta. Ses özelliklerinden aygıtı dinle dediğim de kendimi duyuyorum yani mikrofon bozuk değil. Sadece Discord Windows vb. şeyler de mikrofonumu görmüyor.
Bütün USB yerlerine taksamda bir değişiklik olmadı ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan ayarlayabilmeniz gerek.
Ses ayarlarında mikrofonuz seçiliyse;
  • Arama yerine Ses aygıtlarını yönet yazıp giriş yapın
  • Ardından kayıt kısmına gelip mikrofonunuzu seçin ve "varsayılan yap" a basın.
  • Ve üstüne sağ tık yapıp "devre dışı bırak" tikinin kapalı olduğundan emin olun.
  • Üstüne iki kere tıklayarak sağ alttaki seçenekten "Bu aygıtı kullan" seçeneğini seçin ve kaydedin.
  • Ardından üstteki "Gelişmiş" kategorisinden "Özel kullanım modu" kategorisinin altındaki 2 tiki açık tuttuğunuzdan emin olun.
  • Diğer programlarda ses ayarlarından mikrofonunuzu ayarlamayı unutmayın.
  • Son olarak Realtek gibi ses uygulamaları üzerinden mikrofonunuzun varsayılan kayıt cihazı olduğunu kontrol edin.

Dediklerinizi yaptım fakat aynı şekil kendimi dinleyebiliyorum ama konuştuğum zaman bar havaya kalkmıyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    64,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 2.png
    2.png
    61 KB · Görüntüleme: 88
  • 3.png
    3.png
    60,8 KB · Görüntüleme: 86
Dediklerinizi yaptım fakat aynı şekil kendimi dinleyebiliyorum ama konuştuğum zaman bar havaya kalkmıyor.
Mikrofonunuzun kullandığınız programların ayarlarından seçili olduğuna emin olun. Mesela TeamSpeak3 programında ayarlardan elle seçmeniz gerekebiliyor bazen. Eğer kendi sesinizi duyabiliyorsanız sorun muhtemelen programdan kaynaklanıyordur. Program ayarlarını iyice kontrol edip tercih edilen mikrofonu kulaklığın mikrofonu olarak seçin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı