Gamepower Medusa mı Rampage RM-19 mu?

Nerden böyle bir kanıya vardınız? Gamepower Medusa'yı kullanmıştım gayet de rahattı. Ses kalitesi de orta düzeydeydi.
Ses kartları dandik oluyor içlerinde. Ses kalitesi iyi olabilir ama dayanıklık olarak asla önermem. Kaliteli bir stereo bu ikisinden hem daha dayanıklı, hem de daha kaliteli ses verir. 7.1 kulaklık alacaksanız eğer bütçeyi daha da arttırıp sağlam bir kulaklık almanız lazım. Mesela Plantronics'in 7.1 kulaklıklarına bi bakın derim.

Ses kartları dandik oluyor içlerinde. Ses kalitesi iyi olabilir ama dayanıklık olarak asla önermem. Kaliteli bir stereo bu ikisinden hem daha dayanıklı, hem de daha kaliteli ses verir. 7.1 kulaklık alacaksanız eğer bütçeyi daha da arttırıp sağlam bir kulaklık almanız lazım. Mesela Plantronics'in 7.1 kulaklıklarına bi bakın derim.
Ben kendim şuan Plantronics Gamecom 388 kullanıyorum. Gamepower Medusa'yı önermemin sebebi sık gittiğim bir internet kafede bulunması, şuana kadar ne kırığına ne de bozuğuna denk geldim. Bence alınabilir.
Plantronics Lava 505 Bu ürünü öneririm fiyatı da uygun. Marka da gayet kalitelidir iç rahatlığıyla alabilirsiniz.

Ben kendim şuan Plantronics Gamecom 388 kullanıyorum. Gamepower Medusa'yı önermemin sebebi sık gittiğim bir internet kafede bulunması, şuana kadar ne kırığına ne de bozuğuna denk geldim. Bence alınabilir.
Hocam Gamepower'ın ne olduğu belirsiz çinli bir firma. Bende faresi var mesela 1 ay içinde soyulmaya başladı. Millet öve öve bitiremedi. DPI ayarları çok dengesiz ayrıca. Fare tekerleği dengesiz vs. Bunun kulaklıkla ne alakası var diyecek olursanız aynı durum arkadaşın başına gelmesin diye diyorum. Yoksa "Cheapest" bütçe dostu ekipmanlar. Bir şeyi bir defa alıp uzun süre kullanmak varken dayanıksız ekipmanlar almak çok mantıksız geliyor bana.

Hocam Gamepower'ın ne olduğu belirsiz çinli bir firma. Bende faresi var mesela 1 ay içinde soyulmaya başladı. Millet öve öve bitiremedi. DPI ayarları çok dengesiz ayrıca. Fare tekerleği dengesiz vs. Bunun kulaklıkla ne alakası var diyecek olursanız aynı durum arkadaşın başına gelmesin diye diyorum. Yoksa "Cheapest" bütçe dostu ekipmanlar. Bir şeyi bir defa alıp uzun süre kullanmak varken dayanıksız ekipmanlar almak çok mantıksız geliyor bana.
Zaten Plantronics'in Lava505 modelini önerdim hocam, bu fiyat için biçilmiş kaftan. Kesinlikle bunu tercih etmeli. Linki de bıraktım.
Ama jak olayına dikkat ediniz konu sahibi, biri ses biri mikrofon olmak üzere iki jak var. Eğer dizüstü kullanıyorsanız uyumluluğuna dikkat edip ona göre alınız.

1 yıldır biraderle beraber Medusa'yı kullanıyoruz (tam bir yıl önce dün almışım), dün de warlord aldım 250 liraya, ben gayet memnunum gamepower ürünlerinden, fasoncu sonuçta f/p ürünü, azcık iyi birşey olsun desek 550-600den başlıyor fiyatlar zaten artık... Medusanın beğenmediğim tek yeri kontrolcü kısmının dandikliği.

Aynı şekilde JamesDonkey 612 mekanik klavye de kullanıyoruz 1 yıldır, su bile döküldü, hiçbir sorun yok. Çin malı ve fason üretim olabilir ama belli kalitenin üzerindeki ürünler o kadar da dandik değil.

Bu arada netcafelerde de gamepower tinker kullanan yerler gördüm, sağlam aletler sonuç olarak. 150 liralık medusa kulaklık sonuçta ne beklediğinize bağlı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı