Göktuğ_ Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 11 Nisan 2022 #1 Sevgili dostlar hangisi daha iyi? İkisinden birini almayı düşünüyorum (daha iyi olduğunu düşündüğünüz kulaklık varsa belirtin lütfen).
Sevgili dostlar hangisi daha iyi? İkisinden birini almayı düşünüyorum (daha iyi olduğunu düşündüğünüz kulaklık varsa belirtin lütfen).
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Nisan 2022 #2 Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com
Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com
Göktuğ_ Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 11 Nisan 2022 #3 cilgincocuk34 dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Usta her yere bunu atıyorsunuz da bu kulaklığın özelliği nedir kulaklık sektöründe yeni bir marka sanırım (ben ekran kartı alanından biliyorum)
cilgincocuk34 dedi: Galax Sonar 02 Gaming Headset USB 7.1 Kanal RGB Oyuncu Kulaklığı - Beyaz (GLX-HGS025CSRGR0-GXLG) - Çevre Birimleri | Teknobiyotik Dark GH100 Stereo Gaming Headset www.teknobiyotik.com Genişletmek için tıkla... Usta her yere bunu atıyorsunuz da bu kulaklığın özelliği nedir kulaklık sektöründe yeni bir marka sanırım (ben ekran kartı alanından biliyorum)
cilgincocuk34 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 2.046 Çözümler 15 11 Nisan 2022 #4 Göktuğ_ dedi: Usta her yere bunu atıyorsunuz da bu kulaklığın özelliği nedir kulaklık sektöründe yeni bir marka sanırım (ben ekran kartı alanından biliyorum) Genişletmek için tıkla... Fiyatının en iyi kulaklığı bu ki ondan atıyoruz Gamepower kulaklıklar gibi çöp değil.
Göktuğ_ dedi: Usta her yere bunu atıyorsunuz da bu kulaklığın özelliği nedir kulaklık sektöründe yeni bir marka sanırım (ben ekran kartı alanından biliyorum) Genişletmek için tıkla... Fiyatının en iyi kulaklığı bu ki ondan atıyoruz Gamepower kulaklıklar gibi çöp değil.
Göktuğ_ Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 71 Çözümler 1 11 Nisan 2022 #5 Anladım başka kulaklık önerileriniz var mı acaba?