Gamepower MEI mikrofon sorunu

TheDifferent

Decapat
Merhabalar, yaklaşık 4 ay 5 ay önce Gamepower MEI RGB 7.1 kulaklığını aldım aldığımda memnundum. Mikrofon kalitesi, ses kalitesi vs. sonra zaman geçti; RGB'lerde sorun vardı; yanıp sönen o mod uzun süre kullanınca 1 taraf geç yanıyordu. Bu RGB modunda da aynıydı. Bir taraf daha geç geliyordu. Bir şey olmaz dedim. Daha dün mikrofon çalışmamaya başladı. Aygıt yöneticisi falan her şeyi denedim. Driver sildim; aygıt yöneticisinden sildim, yükledim. Hala aynı. Kendi sesimi dinlediğimde sadece üfleme sesi duyuluyordu. Ne yapmalıyım sizce?

Garantisi varsa hemen gönder bir daha da Gamepower alma.

:D?
2 Senedir tüm setim Gamepower ve gram sorunum olmadı şurada boş boş marka kötülemeyin fanboy dışında bir şey değilsiniz.
Merhabalar, yaklaşık 4 ay 5 ay önce Gamepower MEI RGB 7.1 kulaklığını aldım aldığımda memnundum. Mikrofon kalitesi, ses kalitesi vs. sonra zaman geçti; RGB'lerde sorun vardı; yanıp sönen o mod uzun süre kullanınca 1 taraf geç yanıyordu. Bu RGB modunda da aynıydı. Bir taraf daha geç geliyordu. Bir şey olmaz dedim. Daha dün mikrofon çalışmamaya başladı. Aygıt yöneticisi falan her şeyi denedim. Driver sildim; aygıt yöneticisinden sildim, yükledim. Hala aynı. Kendi sesimi dinlediğimde sadece üfleme sesi duyuluyordu. Ne yapmalıyım sizce?

Mikrofonu kendi tuş kısmından kapatmış olabilir misin?
Ayrıca driver a girip oradan mikrofon kısmına girip gaini Fulle.

:D?
2 Senedir tüm setim Gamepower ve gram sorunum olmadı şurada boş boş marka kötülemeyin fanboy dışında bir şey değilsiniz.

Mikrofonu kendi tuş kısmından kapatmış olabilir misin?
Ayrıca driver a girip oradan mikrofon kısmına girip gaini Full'e.

O zaman PSU bozulursa bir gün Gamepower PSU alabilirsin kardeşim sorunsuz kullanıyorum bende. @TÇB.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı