H haidennn Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 221 5 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar 2 3 haftadır kafamı kurcalayan bir soru var. Kulaklığım bozuldu yeni kulaklık alacaktım bu kulaklıkları buldum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bu konu hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2020
Arkadaşlar 2 3 haftadır kafamı kurcalayan bir soru var. Kulaklığım bozuldu yeni kulaklık alacaktım bu kulaklıkları buldum ama hangisini alacağıma karar veremedim. Bu konu hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 6 Nisan 2020 #11 haidennn dedi: Peki kulak pedleri yumuşak mı ve dışarıdaki sesi fazla etkiliyormu? Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda rahatsız etmiyor. Normal ses seviyesinde dışarıya anormal ses vermiyor. Artı 0 Eksi
haidennn dedi: Peki kulak pedleri yumuşak mı ve dışarıdaki sesi fazla etkiliyormu? Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda rahatsız etmiyor. Normal ses seviyesinde dışarıya anormal ses vermiyor.
KS KS H haidennn Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 221 6 Nisan 2020 #12 Anladım yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi