Gamepower MEI kulaklık kullanıyorum. Eski sürücüde 3D ses, 7.1 açma-kapama, ekolayzere internetten bulduğum başka bir ekolayzer ayarlarını yükleme, kendi ekolayzer ayarlarımı bilgisayara kaydetme gibi özellikler vardı. Format attıktan sonra sürücüyü yeniden indirdim. Yenilenmiş bir sürücü karşıladı beni. 7.1 yine var ama 3D yok. Ekolayzer loadlama yok. Dolayısıyla ses kalitesi çok kötü. Benim bir şekilde eski sürücüye ulaşmam gerekli çünkü yenisindeki ses kalitesinden hiç memnun değilim.
O tarz bir ekolayzerle her türlü ses kötü çıkar zaten 31-125 arasını 3-4 dB 8-16k arasını 5-6 desibel yükseltin bir de öyle deneyin.
500 frekansını 1-2 desibel yükseltin tabii önce reset yapın ekolayzere.
O tarz bir ekolayzerle her türlü ses kötü çıkar zaten 31-125 arasını 3-4 dB 8-16k arasını 5-6 desibel yükseltin bir de öyle deneyin.
500 frekansını 1-2 desibel yükseltin tabii önce reset yapın ekolayzere.
Hocam oradaki ekolayzer uygulama tarafından seçilmiş ben yapmadım alttan Pop, Bass falan seçince otomatik geliyor. Sizin ayarlarınızı denedim fakat o eski sürücüdeki sesi alamıyorum. Ses sanki boğuk gibi geliyor. 3D özelliğini açınca giderdi o boğukluk eski sürücüde ama bunda o özellik yok.
Web Archive'dan eski sürücüyü indirmeye çalışıyorum fakat %76,97'de indirme kendi kendine iptal oluyor. IDM ile de denedim orada da 76,97'de duruyor ve altta sürekli "Bağlantı Kesildi" diyor. Tek umudum Web Archive ama ondan da indiremiyorum. Nasıl çözeceğim bu sorunu?